Basis biscuit

Meer over

Basis biscuit
Soort
Baksel
Portie
drie lagen van 18 cm
Labels
TaartZoet

Ingredienten

  • 175 g eieren
  • 100 g witte basterdsuiker
  • 6 g vanille suiker
  • 75 g bloem
  • 25 g maizena

Stappen

Bereiden

  • Vet de bakvormen in. Niet te dik! Bekleed de bodem met bakpapier.
  • Klop de eieren met alle suiker flink luchtig
  • Zeef de bloem en maizena erbij en spatel dit er door (zo kort mogelijk)
  • Doe het mengsel in de bakvormen.
  • Bak het biscuit op 180 graden voor ongeveer 25-30 minuten. De taart is gaar als je op de bovenkant drukt en deze licht terugveert

Tips

Gebruik voor het bakken van twee kleine hartvormen 20 g bloem. Vanille suiker is ook te vervangen voor suiker en vanille extract. Meng het vanille extract aan het einde door de eieren.