Couscoussaalde met amandelen

Meer over

CO
Soort
Hoofdgerecht
Portie
2 personen
Labels
VegetarischMaaltijdsalade

Ingredienten

  • 150 g couscous
  • 0.5 aubergine
  • 1 (rode) paprika
  • 3-4 zongedroogde tomaatjes
  • feta kaas
  • handje gerookte, gezouten amandelen
  • 1 sjalot
  • 0.25 groentebouillonblokje
  • Italiaanse kruiden (bonenkruid, tijm, oregano, basilicum)
  • chili

Stappen

Bereiding

  • Wel de couscous in de bouillon. Ongeveer gelijk volume couscous en bouillon.
  • Snijd alle groente, kip en kaas. Hak de amandelen grof.
  • Bak de sjalot glazig en de aubergine gaar. Breng op smaak met de Itailiaanse kruiden.
  • Voeg alle ingrediĆ«nten in een schaal. Breng eventueel op smaak met zout, chili en peper.