Couscoussaalde met amandelen
Meer over
CO
- Soort
- Hoofdgerecht
- Portie
- 2 personen
- Labels
- VegetarischMaaltijdsalade
Ingredienten
- 150 g couscous
- 0.5 aubergine
- 1 (rode) paprika
- 3-4 zongedroogde tomaatjes
- feta kaas
- handje gerookte, gezouten amandelen
- 1 sjalot
- 0.25 groentebouillonblokje
- Italiaanse kruiden (bonenkruid, tijm, oregano, basilicum)
- chili
Stappen
Bereiding
- Wel de couscous in de bouillon. Ongeveer gelijk volume couscous en bouillon.
- Snijd alle groente, kip en kaas. Hak de amandelen grof.
- Bak de sjalot glazig en de aubergine gaar. Breng op smaak met de Itailiaanse kruiden.
- Voeg alle ingrediƫnten in een schaal. Breng eventueel op smaak met zout, chili en peper.