Garnalen curry
Meer over
GA
- Soort
- Hoofdgerecht
- Portie
- 2 personen
- Labels
- CurryVis
Ingredienten
- 300 g reuze garnalen (rauw en ongepeld - vriezer)
- 350 g erwten
- 1 (rode) paprika
- 1 teentje knoflook
- 1 scheutje citroensap
- 5 nestjes mie
- 0.5 blik kokosmelk
- 0.5 blik tomatenblokjes
- 2 el kerrie masala kruiden
Stappen
Curry
- Snijd de paprika in stukjes en snijd de knoflook fijn
- Kook de erwten en mie volgens de verpakking
- Fruit de knoflook in een scheutje olie
- Bak de garnalen in de knoflook en voeg een deel van de kerrie kruiden toe
- Laat de gegaarde garnalen licht afkoelen, zodat ze gepeld (en gesneden) kunnen worden
- Bak de paprika in dezelfde pan
- Maak ondertussen de curry door de kokosmelk, rest van de kerrie, tomatenblokjes toe te voegen aan de paprika
- Breng op smaak met zout, peper en citroensap
- Voeg de (gesneden) garnalen en de erwten toe
Serveren
Serveer de curry op de mie.