Garnalen curry

Meer over

GA
Soort
Hoofdgerecht
Portie
2 personen
Labels
CurryVis

Ingredienten

  • 300 g reuze garnalen (rauw en ongepeld - vriezer)
  • 350 g erwten
  • 1 (rode) paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1 scheutje citroensap
  • 5 nestjes mie
  • 0.5 blik kokosmelk
  • 0.5 blik tomatenblokjes
  • 2 el kerrie masala kruiden

Stappen

Curry

  • Snijd de paprika in stukjes en snijd de knoflook fijn
  • Kook de erwten en mie volgens de verpakking
  • Fruit de knoflook in een scheutje olie
  • Bak de garnalen in de knoflook en voeg een deel van de kerrie kruiden toe
  • Laat de gegaarde garnalen licht afkoelen, zodat ze gepeld (en gesneden) kunnen worden
  • Bak de paprika in dezelfde pan
  • Maak ondertussen de curry door de kokosmelk, rest van de kerrie, tomatenblokjes toe te voegen aan de paprika
  • Breng op smaak met zout, peper en citroensap
  • Voeg de (gesneden) garnalen en de erwten toe

Serveren

Serveer de curry op de mie.