Kaasfondue

Meer over

KA
Soort
Hoofdgerecht
Portie
6 personen
Labels
Vegetarisch

Ingredienten

  • 1200 g kaasfondue
  • 1 blik ananas
  • 250 g (kastanje) champignons
  • 1 stronk broccoli
  • 250 g cherry tomaatjes
  • 1 komkommer
  • 2 stokbroden
  • 1 paprika
  • 250 g worteltjes

Stappen

Bereiding

  • Bak de champignons
  • Blancheer de broccoli (ongeveer 2 minuten koken)
  • Verder kan alles gesneden worden
  • Bij gebruik kaasfondue pakken: Kaas geleidelijk verwarmen en goed blijven roeren, totdat het egaal is en je er draden van kan trekken
  • Bij gebruik losse ingrediĆ«nten: Vocht verhitten, kaas geleidelijk laten smelten. Als alles is gesmolten, klein beetje vocht met maizena toevoegen. Bij grote klont moet er meer zuur worden toegevoegd, bij kleine druppels vet moet er meer maizena bij.

Serveertip

Andere smeersels voor op brood, zoals tapenade of eiersalade zijn.