Noodlesoep

Meer over

NO
Soort
Hoofdgerecht
Portie
2 personen
Labels
Soep

Ingredienten

  • 2 porties woknoodles
  • 2 eieren
  • 100 g spitskool
  • 80 g (kastanje) champignons
  • (groene) paprika
  • 150 g runderreepjes
  • 2 tl bindmiddel
  • 1 blokje runderbouillon
  • gember
  • chili(vlokken)
  • citroengras

Stappen

Bereiding

  • Snij de groente dun, maar niet te klein. Handje vol champignons en paprika wel klein snijden
  • Bak klein gesneden champignons en paprika in de soeppan
  • Voeg warm water (ruim 1 L) en het bouillonblokje toe
  • Kook ondertussen de eieren. Het lekkerst met een zacht gekookt ei (5 minuten kooktijd).
  • Kook of wel (zie verpakking) de wooknoodles

Serveren

  • Zorg dat het bouillon goed heet is.
  • Doe het ei, en het rauwe rundvlees, paksoi, champignons en paprika in een soepkom. Zorg dat het rundvlees niet volledig is afgedekt en direct met warme soep in aanraking komt
  • Schep de hete bouillon erop.
  • Voeg als laatste de noodles toe.

Serveertip

Als de groenten niet te klein worden gesneden, is dit goed te eten met stokjes.