Noodlesoep
Meer over
NO
- Soort
- Hoofdgerecht
- Portie
- 2 personen
- Labels
- Soep
Ingredienten
- 2 porties woknoodles
- 2 eieren
- 100 g spitskool
- 80 g (kastanje) champignons
- (groene) paprika
- 150 g runderreepjes
- 2 tl bindmiddel
- 1 blokje runderbouillon
- gember
- chili(vlokken)
- citroengras
Stappen
Bereiding
- Snij de groente dun, maar niet te klein. Handje vol champignons en paprika wel klein snijden
- Bak klein gesneden champignons en paprika in de soeppan
- Voeg warm water (ruim 1 L) en het bouillonblokje toe
- Kook ondertussen de eieren. Het lekkerst met een zacht gekookt ei (5 minuten kooktijd).
- Kook of wel (zie verpakking) de wooknoodles
Serveren
- Zorg dat het bouillon goed heet is.
- Doe het ei, en het rauwe rundvlees, paksoi, champignons en paprika in een soepkom. Zorg dat het rundvlees niet volledig is afgedekt en direct met warme soep in aanraking komt
- Schep de hete bouillon erop.
- Voeg als laatste de noodles toe.
Serveertip
Als de groenten niet te klein worden gesneden, is dit goed te eten met stokjes.