Pasta pesto

Meer over

Pasta pesto
Soort
Hoofdgerecht
Portie
2 personen
Labels
PastaVegetarisch

Ingredienten

  • 200 g pasta
  • 1 (rode) paprika
  • 200 g (kastanje) champignons
  • handje cherry tomaatjes
  • 40 g rucola
  • 90 g groene pesto
  • 1 bol mozzarella
  • basilicum

Stappen

Bereiding

  • Kook de pasta beetgaar. Bewaar 100 mL van het kookvocht.
  • Bak de champignons met een beetje basilicum en houdt apart.
  • Bak de paprika en doe gelijktijdig de cherry tomaatjes erbij.
  • Alles alles klaar is, voeg dan de pesto toe aan de afgegoten pasta. Voeg pasta-water toe tot een smeuïge saus ontstaat.
  • Voeg alle overige ingrediënten toe (behalve de rucola). Verwarm zodat alles op temperatuur is en de mozzarella begint te smelten.
  • Leg de rucola op het bord en doe de pasta er boven op.

variatietip

Ook lekker met broccoli in plaats van rucola, paprika en tomaat.