Pasta pesto
Meer over
- Soort
- Hoofdgerecht
- Portie
- 2 personen
- Labels
- PastaVegetarisch
Ingredienten
- 200 g pasta
- 1 (rode) paprika
- 200 g (kastanje) champignons
- handje cherry tomaatjes
- 40 g rucola
- 90 g groene pesto
- 1 bol mozzarella
- basilicum
Stappen
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar. Bewaar 100 mL van het kookvocht.
- Bak de champignons met een beetje basilicum en houdt apart.
- Bak de paprika en doe gelijktijdig de cherry tomaatjes erbij.
- Alles alles klaar is, voeg dan de pesto toe aan de afgegoten pasta. Voeg pasta-water toe tot een smeuïge saus ontstaat.
- Voeg alle overige ingrediënten toe (behalve de rucola). Verwarm zodat alles op temperatuur is en de mozzarella begint te smelten.
- Leg de rucola op het bord en doe de pasta er boven op.
variatietip
Ook lekker met broccoli in plaats van rucola, paprika en tomaat.